KLIK HIER VOOR INFORMATIE
OVER DE SITE

Kostuums: St.Nicolaas, Zwarte Piet, Kerstman

SinterKlaaspak, ZwartePietpak, Kerstmanpak

SinterKlaasenpak, ZwartePietenpak, Kerstmannenpak

CLICK HERE FOR
THE PARENT SITE
and SITE SEARCH


Een Sinterklaaspak voor Sinterklaas of een Zwartepietpak voor Zwartepiet, of een Kerstmannenpak voor de Kerstman. U kunt het huren in Bolsward, provincie Friesland.

Zoekt u een Sinterklaaspak, een pak of kostuum voor ZwartePiet, een pak of kostuum voor de Kerstman. Wilt u het met alle accessoires? Alle spullen, alle kleding! Een echte staf, een baard en een pruik (baardstel), een mijter, mantel, stola, habijt, oorbellen voor zwartepiet. Ja, noem maar op. Paarse handschoenen, witte onderjurk, paarse onderrok, tabberd, rode mantel, bijvoorbeeld? Het kan allemaal!

Voor St.Nicolaas, Sint Nicolaas, Sinterklaas, Zwarte Piet, Zwartepiet, meerdere Zwartepieten, in ieder geval voor drie Zwarte Pieten hebben wij in Bolsward pakken te huur. Plus toebehoren. Alles compleet. Maar ook de spullen voor de Kerstman.

Een Sinterklaaspak nodig? Of een pak voor Zwarte Piet huren? Moet u worden opgemaakt als Zwarte Piet of Sinterklaas, of als Kerstman? Geschminkt als ZwartePiet of als Sinterklaas?

Kom maar eens kijken hoe mooi de pakken van Sinterklaas en ZwartePiet en de Kerstman zijn. Hele mooie kleren, hele mooie accessoires. Alle toebehoren. Eventueel ook opmaken, of schminken. Van Sinterklaas. Van Zwarte Piet. Wat u maar wilt.

Alles voor het St.Nicolaasfeest op 5 december. Voor het Kerstfeest. En voor ieder ander feest, of feestje, waarop u iemand tot Sint Nicolaas of tot Zwarte Piet of Kerstman wilt laten maken.

Bel maar eens naar 0515-576478 óf 06-26809435 in Bolsward.

Als u eenmaal bent verkleed tot Sinterklaas: de Kerstman of Zwarte Piet, dan zult u voor uw eigen welbevinden niet al te ver meer moeten gaan reizen, maar naar de volgende plaatsen is dit nog wel goed te doen: Workum Makkum Sneek Wommels Franeker Harlingen Witmarsum en Leeuwarden in de provincie Friesland.

Scroll down voor de foto's van één van de beide pakken van SINTERKLAAS, de drie verschillende pakken van ZWARTE PIET en één de beide pakken van de KERSTMAN (er is ook nog een mooi wit pak voor de Kerstman beschikbaar).

foto van drie Zwarte Pieten
foto van Sinterklaas
foto van Sinterklaas
foto van Sinterklaas
foto van de Kerstman

Heeft u hulp nodig bij het omkleden, het opmaken, het schminken of het afschminken? Ook daarvoor vinden wij wel een oplossing voor u!
.


Telefoonnummer: 0515-576478 óf 06-26809435